Slovenska Zebra BI med najobetavnejšimi aplikacijami za vizualizacijo podatkov

Priznana revija CIOReview iz Kalifornije je uvrstila slovenski produkt Zebra BI na seznam “20 Most Promising Data Visualization Solution Providers for 2016” zaradi naprednosti in enostavnosti pri izdelavi poslovnih prezentacij, poročil in analitičnih portalov.
Letni izbor predstavlja 20 najbolj obetavnih ponudnikov programskih rešitev za vizualizacijo podatkov z namenom priznanja in spodbujanja razvoja podjetništva na tehnološkem področju. Nominirana podjetja izbira skupina strokovnjakov in članov uredniškega odbora revije CIOReview.
Zebra BI je bila izbrana na podlagi ocene po več kot 15 kvantitativnih in kvalitativnih kriterijih. Strokovnjaki so pri tem upoštevali izkušnje podjetja, ugled podjetja na svojem področju, tehnične certifikate, prisotnost na trgu in pozitivne ocene strank. Ključnega pomena za vključitev Zebra BI na priznani seznam je bila njena posebnost: vgrajena uporaba preverjenih standardov za vizualizacijo podatkov.
Odgovorni urednik pri CIOReview, Jeevan George, je ob razglasitvi seznama dejal, da je bila Zebra BI na njihovem radarju že nekaj časa, saj predstavlja revolucijo na področju tehnologije za vizualizacijo podatkov. »Zebra BI je v preteklem letu orala ledino in tako pridobivala stranke po vsem svetu, zato nam je v čast, da jo lahko predstavimo na letošnjem seznamu,« je še dejal.

Zebra BI_FB
Za slovensko podjetje Zebra BI je to še eno v vrsti priznanj, ki so jih prejeli v zadnjem letu in pol, odkar so začeli prodajati svojo inovativno rešitev na globalnem trgu. Programsko orodje Zebra BI uporabljajo velika, srednja in mala podjetja po vsem svetu. Lani je podjetje več kot 92 odstotkov prihodkov ustvarilo izven Slovenije. Med njihovimi kupci so tudi nekatera najbolj prepoznavna podjetja, kot so Coca-Cola, Roche, SanofiAventis, Heineken, Carlsberg, Volvo Bus, Konica Minolta, Saudi Airlines, US Gas & Electric, Hemofarm in drugi. Produkt Zebra BI je v letu 2015 prejel certifikat organizacije IBCS Association (International Business Communication Standards) za odličnost v vizualizaciji poslovnih podatkov.
Zebra BI je aplikacija za hitro izdelavo poslovnih prezentacij, poročil, analiz in nadzornih plošč v orodju MS Excel. Z napredno vizualizacijo podatkov, ki jo nudi Zebra BI, postanejo poročila kristalno jasna za vse nivoje managementa. To je danes ključnega pomena, saj je pri vsakodnevnem delovnem tempu ter vse večji količini informacij pozornost bralca močno omejena.
Sonja Kolarič

Leave a Reply