Slovenski smučarski skakalec uspešno prestal operacijo

Nejc Dežman je na družbenem omrežju Facebook svojim oboževalcem sporočil, da po uspešno prestani operaciji hernije diska, upa na čimprejšnje okrevanje in povratek na skakalnico. 

Zaradi težav s hernijo med petim ledvenim in prvim križnim vretencem, ki mu pritiska na živec v levi nogi, je bil Nejc Dežman primoran za nekaj časa opustiti skoke na najvišji ravni in se nemudoma podati na operacijsko mizo.

Operacija je tako bila edina prava rešitev in kot je Dežman prek družbenega omrežja Facebook sporočil včeraj opoldne, je bila le-ta na srečo uspešna.

Verjetno se bo marsikdo obregnil ob tole dobro jutro ob 12. uri. Jah, kaj pa vem, pred pol ure sem se zbudil iz narkoze. Operacija hernije diska naj bi uspela, bolečin ne čutim, je pa res, da sem obdan s kar nekaj plastičnimi cevčicami in sem malo omotičen. Juhu. Trenutno me samo trese od mraza, pa za piti mi ne dajo … kakšni so … Šalo na stran, iskrena hvala dr. Preglju in celotni ekipi nevrokirurgije UKC Ljubljana. Upam na hitro okrevanje in čimprejšnjo vrnitev na skakalnice,” je zapisal naš smučarski skakalec.

Kakorkoli, držimo pesti,  da bomo svetovnega mladinskega prvaka iz leta 2012 morda videli že marca v domači Planici.

Skoki Planica

Uroš Kotnik
Foto: delo.si, siol.net

Leave a Reply