Spremenite japonke v najudobnejše poletne sandale

Vas plastični paščki japonk vedno ožulijo med prsti? Vse, kar potrebujete, da rešite ta problem, so hlačne  nogavice, s katerimi boste neudobne japonke spremenili v poletne sandale, ki so lepi in zelo udobni.

Hlačnim nogavicam odrežite obe nogi in ju nadalje prepolovite. Za en sandal boste potrebovali eno nogo hlačne nogavice.

Japonkam z močnimi škarjami ali olfa nožem odstranite paščke. Položite nogo na podplat nekdanje japonke in ovijte polovico noge hlačne nogavice okrog gležnja tako, da konca speljete med prva dva prsta vašega stopala. Poskrbite, da bo nogavica ravno prav napeta, da vas ne bo ožulila ali vam preveč ohlapno visela. Konca nogavice potisnite skozi luknjo pri vrhu stopala in ju zavozlajte. Vzemite še drugo polovico nogavice in na enem koncu naredite vozel. Preostanek nogavice potisnite skozi eno od stranskih lukenj in jo speljite preko narti, pri čemer spet pazite, da bo napetost ravno pravšnja. Konec potisnite v preostalo luknjo in ponovno naredite vozel.

Po želji lahko paščka vaših novih sandal na stičiščih fiksirate z nekaj šivi. Najenostavneje to storite z obutimi sandali, a bodite zelo previdni, da se ne zbodete!

Končali ste. Sprehodite se v novih sandalih in občudujte njihovo udobnost.

Martina Drobne

Leave a Reply