Startupi, predstavite se na Mini Seedcampu v Ljubljani!

Prijave za Mini Seedcamp Ljubljana, ki bo pod organizacijsko taktirko Netokracije in iniciative Start:Up Slovenija izveden 19. septembra 2014 v Tehnološkem parku v Ljubljani v organizaciji, so sedaj odprte.

Gre za enodnevni dogodek, na katerem se srečajo startupi in mentorji iz vse Evrope. Sistem tekmovanja poteka tako, da ekipe najprej ‘pitchajo’ svoje projekte, nato sledijo še ‘ena-na-ena’ mentoriranja.

Cilj dogodka je povezati ekipe z osebami, ki jim lahko s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo pri bodočem delu. Glavni namen je seveda izbrati kandidate, v katere bo glavni sponzor Seedcamp morebiti investiral. Končno odločitev bo eden največjih mednarodnih ponudnikov semenskega kapitala na svetu razglasil na Seedcamp Weeku v Berlinu. Startupi izbirajo med dvema načinoma prijave: AngelList in F6s. Zadnji rok za prijave je 1. september 2014.

Zadnji MINI Seedcamp dogodek v Ljubljani je potekal pred slabima dvema letoma, natančneje julija 2011 v Kristalni palači. Leta 2012 ga je gostil Zagreb, leta 2013 pa v Reka kot del Netokracijine poletne startup konference RockPaperStartups.

seedcamp-ljubljana-003

Uroš Kotnik
Foto: had.si

Leave a Reply