Ste danes ponosni Slovenec?

Redki so te dni tisti, ki ne stiskajo pesti za naše športnike. Ob prenosih kličemo dajmo, gremo, hitro, dlje, gol. Srce nam pospešeno bije, potem se za nekaj trenutkov ustavi, sledi eksplozija čustev. Vrisk, krik, poskok, aplavz, širok nasmeh, objem. Kar naenkrat je svet lepši. Radi se imamo, prijazni smo do drugih, nasmihamo se neznancem in …. ponosni smo. Hvala!

98beaa376

Dragi športniki, privoščimo vam uspeh, visoke uvrstitve, stopničke, zlato medaljo. Vemo, da se trudite za to mnogo bolj, kot je videti na televiziji, čeprav pogosto pozabimo, da trdo garate tudi takrat, kadar vas ne vidimo. Žal nam je, kadar zmanjka kakšen centimeter, stotinka ali gol, saj se zavedamo, da je takrat najbolj hudo prav vam.

Nekateri takrat mislijo, da vedo, kako bi morali zaviti hitreje, podati na levo ali se odriniti malo prej. Dajmo, dragi Slovenci, poiskati pravi odriv vsak pri sebi. Naj nam bodo naši športniki vzor. Če bomo v naše življenje preslikali vsaj delček njihove ambicioznosti, ciljev, truda in timskega dela, bomo lahko ponosni še na kaj ali koga drugega.

Danes smo ponosni na naše šampione in celotne ekipe, ki stojijo za njimi. Hvala.

Leave a Reply