Ste že našli darila za svoje drage?

December je pred vrati in približuje se čas za mrzlično iskanje daril. In kako najti popolno darilo? Na to vprašanje vam lahko pomagam najti pravi odgovor. Ne glede na to, ali izbirate darilo za svoje bližnje, ali za prijatelje, je prvo pravilo, da pri izbiri upoštevate njihovo osebnost. Ni vseeno, ali kupujete za modno navdušenko, športnega navdušenca, športnico, avanturista ali kreativno oseb, zato naj vam bo v pomoč nekaj predlogov:

Za kreativne
Ni lepšega darila kakor tisto, ki ga ustvarimo sami! Navdušenje je veliko saj se vidi, da smo si vzeli čas in ustvarili darilo z veliko ljubezni. Izjemno prikupno darilo so lahko lončko, v katerih smo pripravili zmes za vročo čokolada, muffine ali kopalno sol za sproščanje. To so darila, v katerih obdarjenec neizmerno uživa!

30_darila

Modna navdušenka, navdušenec
Modne navdušence boste razveselili z izjemnimi modnimi dodatki, parfumi, knjigami o modi… torej z vsem, kar je povezano z modo in govori o njej. Izberite modna in šik darila, ki bodo navdušila še tako zahtevno modno navdušenko in modnega navdušenca.

30_darila2

Ljubitelji knjig
Vaše najbljižje, ki  hladne dni radi preživijo ob knjigi in toplem napitku, ki enostavno obožujejo knjige in njihov vonj, boste vedno razveselili  z novo knjigo, lahko pa jih presenentite s skodelico z zanimivim napisom ali označevalcem strani. Če se ne morete odločiti, pa zagotovo ne boste udarili mimo z darilnim bonom, s katerim si lahko privošči najnovejše in najljubše knjige.

30_darila3

Tehnične igračke
Izbirate popolno darilo za ljubitelja tehnike? Predlog: dizajnerske polnilne postaje za vse priljubljene naprave so točno to, česar se bo razveselil tehnični navdušenec! Lahko se odločite za lepe in praktične prenosne baterije, ali pa izjemnime slušalke za poslušanje najljubše glasbe.

30_darila4

Avanturisti
Je vaš prijatej ali družinski član navdušen nad potovanji, adrenalinskimi športi ali izjemno uživa v naravi? Tudi za najbolj ekstremne imamo ideje. Presenetite jih s tandemskim skokom iz letala, pripomočki za uživanje v pohajkovanju ali z novo potovalno torbo in opazujte, kako se jim iskrijo oči!

30_darila5

Za željne sprememb
So vam prijatelji ali prijateljice v zadnjem času potožili, da niso zadovoljni s svojim izgledom in si želijo spremeniti videz? Potem so darilni boni za stilsko svetovanje in osebno nakupovanje popolna izbira. Darila se bo razveselila vsaka ženska, ki želi  spremniti videz in se naučiti, kako se oblačiti, da se bo počutili dobro in izgledala najboljše, ne glede na starost in obliko postave. Izberite bon na ninavidmar.com/darilni-boni

30_darila1

Želim vam veliko veselja v iskanji in ustvarjanju daril za vaše drage!

Nina Vidmar, modna svetovalka in stilistka,
www.ninavidmar.com, www.ninavidmarblog.com

Leave a Reply