Štiriročna masaža glave in stopal za osvežitev telesa in duha

Usklajeni masažni prijemi telo oskrbijo z energijo, ga očistijo, sprostijo, imajo pa tudi lepotne učinke na kožo. Na glavi in nogah potekajo meridiani, energetski kanali, po katerih življenjska energija (Qi) napaja različne predele in organe telesa. V štiriročni masaži terapevtki sočasno stimulirata akupresurne točke na jin in jang meridianih. S tem se telo zelo intenzivno prežarči/prepoji z vitalno energijo, spodbudi notranji zdravilni mehanizem in delovanje vsakega notranjega organa posebej.

Štiri roke dveh izšolanih in izurjenih terapevtk v terapevtskem pristopu, s tehnikami japonske masaže obraza, vratu, glave in masaže stopal, goleni, kolen, s poudarkom na refleksnih in akupresurnih točkah vam bodo pričarale pravo sprostitev, ob tem ko se bo vaše telo revitaliziralo in regeneriralo.

Želeli sva ustvariti posebno masažo, ki bi združila vsa najina znanja in bi pomenila novo dimenzijo. Več mesecev sva iskali najbolj učinkovite in harmonične tehnike. Pravijo, da nama je uspelo nekaj res edinstvenega, ” je povedala Katja. Masaža traja 50 minut. Več informacij in naročanje: Nataraja studio 041 348 251 in A Terapije 041 324 657.

Layout 1

Pa uživajte :)!

Leave a Reply