Super ‘statement’ sončna očala

Vse že poznamo statement nakit in prav ta krasi vrat marsikatere modne navdušenke. Sedaj pa imamo na voljo nov modni kos, ki je must-have to sezono – drzna statement očala. In če želite biti drzne in opazne je to tudi pravi modni dodatek za vas.

11_1 ocalaNajboljše pri teh očalih je ravno to, da ni enega samega načina nošenja! Veliko je fantastičnih možnosti in prav vse delujejo kot močan modni izraz. Od barvnih okvirjev in stekel vse do prismuknjenih oblik so ta statement očala trendovski modni dodatek in popolna zaščita za naše oči to poletje. Prvi in glavni faktor je, da poiščete drzen in izjemen okvir s katerim boste svetu sporočile točno to kar si želite. To so lahko veliki kvadratni okvirji ali velika in pretirana oblika mačjih oči. Drug velik element na teh očalih je definitivno barva, najdemo jih lahko v katerikoli, kot tudi z različnimi potiski, od črt do rož, pa s posebnimi okraski in dodatki.

 

11_2 ocalaPomembno je, da razmislite kakšno modno zgodbo boste pripovedovale in vam le ta tudi popolnoma odgovarja. Če želite vso pozornost usmeriti na vaše oči, mrorate sprejeti nekaj kompromisov tudi glede ostalih dodatkov in oblačil. Dobro bi bilo, če se odločite za bolj minimalističen videz na primer kavbojke in bluzo ali pulover. Tako bodo očala lahko popolnoma stopila v ospredje vašega celotnega izgleda.

 

 

Z bolj enostavnimi in nevtralnimi statement očali si lahko privoščite več svobode pri izbiri drznih in posebnih oblačil. Oblečete lahko karkoli že imate v omari in vseeno izgledate zelo šik! Če pa imate očala, ki so drzna in posebnih oblik ter okrašena z različnimi dodatki, pa si nadenite bolj delikaten in nežen nakit. Med oblačili izberite enostavnejše kroje, celoten stajling pa naj bo po načelu manj je več. 11_3 ocala

Mogočna očala z različnimi okraski so pravi stil za tiste, ki imajo rade okraske tudi na oblačilih. In tudi delujejo popolnoma super tudi brez ostalih modnih dodatkov. Vsekakor pa za bolj drzne velja, da lahko kombinirajo statement očala z bolj drznim nakitom ali oblačili. Pri tem ne pozabite, da morajo dodatki sodelovati med sabo, saj samo tako lahko ustvarijo popoln celoten videz.

11_4 ocala

Ključno pravilo za trend statement očal je, da ni hitrih in strogih pravil, kako doseči dober videz. Glavno vlogo igra vaša osebnost, edinstven modni občutek in način, kako jih boste vpeljale v svoje vsakdanje videze.

Nina Vidmar, modna svetovalka in stilistka,
www.ninavidmar.com, www.ninavidmarblog.com

Leave a Reply