Svetovni glasbeni servis Rdio zdaj dostopen tudi v Sloveniji

Odslej je v Sloveniji poleg Deezerja dostopen še en glasbeni servis – Rdio.

Gre za enega izmed večjih glasbenih igralcev, ki po 60 državah ponuja več kot 25 milijonov pesmi. Poleg Slovenije je z nedavno širitvijo postal dostopen še na Hrvaškem, Slovaškem, na Cipru, Filipinih, Tajskem ter v Grčiji in Singapurju.

S povečanjem mreže je posledično prišlo tudi do širitve glasbene ponudbe, pri čemer Rdio še posebej poudarja vključevanje lokalnih glasbenikov. “Rdio si bo še naprej prizadeval ponuditi najboljše doživetje poslušanja in odkrivanja glasbe po dostopni ceni. V manj kot štirih letih smo svojo storitev ponudili v 60 državah, hitro rast pa združujemo s širitvijo ponudbe, ki odraža lokalne posebnosti in glasbeni okus poslušalcev v državah, v katerih smo prisotni,” je ponosno povedal direktor Anthony Bay.

Da so precej ugodni, prikazuje njihova ponudba, v katero je vključeno 14-dnevno brezplačno obdobje, nadalje pa lahko uporabniki izbirajo med tremi tipi naročnin. Najnižja, mesečna, ki omogča neomejen dostop do baze glasbenih del na računalniku, je tako dostopna že za 3,49 €/mesec.

rdio1

Uroš Kotnik
Foto: news.dice.com

Leave a Reply