Učenje za življenje

Učenje za življenje je niz srečanj na poti, ki vodi od spoznavanja samega sebe ter sprejemanja in odnosov z drugimi, do ustvarjanja lastne vrednosti in oblikovanja dobrega počutja. Na voljo je 24 ključnih vsebin iz različnih področij življenja. Toplo vabljeni k oblikovanju svojega programa – izberite 8 tistih obrazov in vsebin, ki vas bodo izpolnjevala v resničnem, dobrem in lepem.

Več …. www.ucenjezazivljenje.si

V jesenskem ciklusu predavanj in delavnic z začetkom 3. oktobra 2016 v Ljubljani v prostorih Študentskega kampusa bo udeležencem na voljo 8 predavanj in spremljajočih delavnic po lastni izbiri iz nabora ponujenih 24 vsebin:

Program_1

Strokovnjaki in motivatorji z neprecenljivimi življenjskimi izkušnjami ter akademskimi znanji vas bodo navdušili, usmerili, spodbudili in napolnili z energijo. Za strokovnost, kakovost in doživljajsko podajanje vsebin bodo poskrbeli: dr. Aleksander Zadel, Ana Vezovišek, Bruno Šimleša, mag. Nastja Mulej, Jasna Knez, Melita Zupančič, Mateja Kunc, dr. Igor Kononenko, Brane Gruban, Petra Škarja, Marko Juhant, Sanja Lončar, dr. Zoran Milivojević, dr. Vesna Vuk Godina, Marko Geršak, Iztok Bevk, Meta in Rudi Tavčar, Zoran Železnikar, dr. Matej Tušak, Mojca Cepuš, Neli Rep, Manca Košir, dr. Martina Zorc in Rok Terkaj – Trkaj. Več o predavateljih …

Predavatelji_1

Vabljeni v sproščeno učno okolje, kjer bo veliko dobre volje, zabave in pozitivne energije. Pustite se presenečati in razvajati!

Leave a Reply