Udeležite se tekmovanja v izgovorih!

Odkar sem objavila 11-dnevno duhovno potovanje na mistični Bali sem slišala več izgovorov, kako vas Bali srčno kliče, pa ne morete iti, kot kadarkoli prej v življenju. Počutim se kot učiteljica, katere učenci bi radi prestavili test, ker še niso pripravljeni. Se spomnite, kako smo to počeli? Ja, in včasih je šlo, včasih pa tudi ne in potrebno je bilo zagristi v učenje!

Na srečo jaz vašim izgovorom NE VERJAMEM! Boleče pa je, ker jim verjamete vi sami in se zato počutite nemočne, da bi šli nekam, pa ne morete iti. Grozno… Tudi jaz sem bila na vašem mestu še pred nekaj leti, danes pa enostavno NE DOVOLIM, da mi zgolj negativna misel prepreči uživanje življenja in sreče. Pozabljate, da ste Božanska Bitja z neomajno močjo in energijo ustvariti KARKOLI si želite!

13 slika

Poglejmo si samo tri najbolj tipične izgovore, ki sem jih dobila za potovanje na Bali (pri sebi pa preverite, na katerih drugih področjih jih še uporabljate v svojem življenju in vas hromijo):

IZGOVOR ŠTEVILKA 1: »Nimam časa.«
Oprostite, ampak tale misel »nimam časa« vam pravzaprav jemlje čas! Vi ji verjamete in to zelo boli. Vsa živa bitja na planetu Zemlja imamo 24 ur časa na dan, samo OD VAS je odvisno, kaj z njimi počnete. Ne od drugih. Samo. Od. Vas. Ob takšni izjavi mi je popolnoma jasno, da si niti tekom dneva ne vzamete časa zase, ker »ga nimate« in to ni ljubezen do sebe, ampak samosovraštvo, ker je vse drugo bolj pomembno kot vi. In ravno zato je za vas še kako pomembno, da greste na duhovno potovanje, da si odpočijete, spoznate drugačno realnost in si oddahnete od dnevne rutine in dirke! Prav tako pa bo na tem duhovnem potovanju ves čas posvečen vam in spoznavanju samega sebe in ko si to dovolite, dokazujete ljubezen do sebe.

IZGOVOR ŠTEVILKA 2: »Nimam denarja.«
Vsi vemo, da pomanjkanje denarja NIKOLI ni izgovor, da ne bi mogli nečesa narediti ali speljati! Sigurno se vam je že kdaj zgodilo ali pa ste slišali za zgodbe, ko so ljudje dobili denar iz nepričakovanih virov, kot so povračilo davka, bonusi, vračilo denarja, darila, zadetki, najden denar in podobno. Tukaj pozabljate, da so vaše sposobnosti manifestiranja neomajne in da ko se nekaj odločite, po navadi vse steče tako, kot je treba. Sami veste, da je potrebno narediti zgolj prvi korak, potem pa že nekako gre. V tem primeru je to plačilo kotizacije ob prijavi, ostalo pa lahko zberete do vključno 15. 07.

TRENUTEK RESNICE: Psihološko stavek »nimam denarja« pravzaprav pomeni »odločil-a sem se, da ne grem«, zato si, prosim, ne mečite peska v oči, ampak se sprijaznite s svojo določitvijo, da pač ne želite iti.

IZGOVOR ŠTEVILKA 3: »Ne morem.«
Tale »ne morem« vas ropa sreče in uspeha že zelo dolgo. Za kaj vse ste že bili prikrajšani, ker ste si rekli, da ne (z)morete? To je čista žalitev vaše inteligence, pa še verjamete ji. Ni čudno, da se potem počutimo manjvredne, krive in nesposobne.

Torej, kdo bo zmagal v tem tekmovanju izgovorov in kakšna bo nagrada? Vi ste v vsakem primeru na izgubi! Zgolj vaš ego in strahovi pa praznujejo zmago nad vami. Vem… to boli…

Bodite raje resnično iskreni do sebe in recite »želim iti na to potovanje in grem« ali pa »odločila sem se, da ne grem«, drugih sivin tukaj ni, zato se ne vlecite za nos. Jaz vašim izgovorom ne verjamem, ker vem, da ste zavestna Božanska Bitja in ste sposobni zmanifestirati vse in ustvariti karkoli vam srce poželi in na karkoli naravnate svoj čudoviti briljantni um. Če verjamete, da ste kaj manj, kot to, se direktno žalite.

Hvala bogu se skupina za Bali lepo polni in to sporočilo ni namenjeno udeležencem potovanja, ker je njihov moto že sedaj »brez izgovorov«. Iz tega razloga imamo SAMO ŠE 3 PROSTA MESTA, zato če ste odločeni, da se pridružite skupini brez izgovorov, ste že zmagali in ste srčno dobrodošli med nami. Snemite si program potovanja in mi hitro pišite na info@soulwork.si, da si zagarantirate mesto in da skupaj proslavimo vašo odločitev in duhovni preboj, ki vas čaka in se že začenja!

Jaz vašim izgovorom ne verjamem, jim verjamete vi?

Tina Puncer, soulwork terapevtka
Reality Shifter

Za osebna vprašanja in individualno svetovanje je Tina Puncer dosegljiva nainfo@soulwork.si. Tinino energetsko zelo močno e-knjigo Prva (čustvena) pomoč lahko naročite TUKAJ.
Spletna stran: www.loving-wisdom.com

Leave a Reply