Ugasnite in prižgite svoje pametne naprave tudi, ko niste doma

Večkrat si želimo, da bi lahko na poti domov vključili gretje, ugasnili luči, ko smo že v avtu ali jih prižigali in ugašali, ko smo na dopustu ali izletu, jih ugasnili iz postelje, ko se nam ne ljubi vstati, oziroma preplašili vlomilce s prižigom radia. Z ednet.living lahko sedaj preko pametnega telefona upravljate vse svoje električne naprave ne glede na to, kje se nahajate.

Govorim torej o upravljanju električnih naprav preko pametnega telefona oziroma namenske aplikacije na njem. Sliši se drago, pa ni. Relativno poceni rešitev namreč nudi ednet.living preko notranjih in zunanjih vtičnic IP in namenske aplikacije. Preko pametnega telefona boste lahko prižigali in ugašali vse naprave, ki bodo vklopljene v vaše pametne vtičnice IP. Preko centralne enote boste lahko celo nastavili urnik prižiganja in ugašanja.

Z ednet.living lahko sedaj preko pametnega telefona upravljate vse svoje električne naprave ne glede na to, kje se nahajate.
Z ednet.living lahko sedaj preko pametnega telefona upravljate vse svoje električne naprave ne glede na to, kje se nahajate.

Ednet.living Strater Kit, za katerega boste odšteli 51 evrov, vključuje eno centralno WiFi vtičnico in eno dodatno RF vtičnico, kar omogoča upravljanje dveh enot preko aplikacije na svoji pametni napravi. Dokupite pa lahko tudi dodatne notranje in zunanje enote, saj se lahko centralna enota poveže na kar 200 dodanih vtičnic do razdalje 30 metrov. Sistem naprav je naprodaj v vseh bolje založenih računalniških trgovinah.

Sonja Kolarič

Leave a Reply