V Izoli bo v soboto dobrodelni koncert za Timoteja

V soboto, 9. januarja, ob 20. uri, izolski Lions klub organizira dobrodelni koncert za Timoteja, ki ima najtežjo obliko cerebralne paralize. Na koncertu bo nastopil izolski Pihalni orkester z gostjo Marino Martensson. Vstopnina bo 10 evrov.
Izkupiček koncerta bo namenjen osemletnemu dečku Timoteju, ki je edini otrok z najtežjo obliko cerebralne paralize v Sloveniji. Je v domači oskrbi, ki mu jo 24 ur na dan nudi mama Ana Jurčić, ki so jo bralke in bralci Primorskih novic pred dvema letoma nagradili z mesečno zmago v izboru za osebnost Primorske.

002-timotej
Njuno življenje je kljub oviram polno. Da bo tudi bolj svobodno, pa potrebujeta avto, ki bo prilagojen Timotejevem potrebam. V ta namen so jima na pomoč že priskočili tudi drugi, v decembru je dobrodelno akcijo zanju že pripravil Radio Capris. Pomagati so se odločili tudi v izolskem Lions klubu, ki v soboto, 9. januarja organizirajo koncert, na katerem bo nastopil Pihalni orkester z gostjo Marino Martensson. Organizatorji lepo vabijo, da se udeležite koncerta, uživate ob dobri glasbi in hkrati pomagate Timoteju in njegovi mami pri lažjem premagovanju ovir, ki jima jih postavlja življenje na pot.
Sonja Kolarič

Leave a Reply