Vikend joge in meditacije

Vadba joge je namenjena predvsem poglabljanju stika s seboj, zavedanju in krepitvi telesa. Postala je ena najbolj priljubljenih vadb, saj najbolj celostno obravnava vse plasti človeka.

Z vadbo joge se izboljšajo gibljivost, koordinacija, vzdržljivost in moč telesa ter ravnotežje, pozitivno deluje na hormonsko ravnovesje, delovanje notranjih organov, prebavo, krvni obtok. Pripomore k večji umirjenosti, osredotočenosti in boljšemu obvladovanju stresa.

Vikend joge bo od 16. do 18. septembra 2016 v hotelu Tisa na Pohorju.

Na delavnici boste spoznali osnovne dihalne vaje (pranajamo), ki nas očistijo ter napolnijo z energijo, tehnike osredotočanja, sproščanja in meditacije. Počutje po celostni vadbi joge je izvrstno na vseh ravneh! Fizična zahtevnost vadbe bo prilagojena skupini, zato je vikend joge primeren tudi za začetnike.

Joga delavnica z Nike Kobal

Če ste med tistimi, ki bi želeli izboljšati svoje počutje in povečati odpornost na stres, si boste ta vikend lahko privoščili eno ali kombinacijo masaž. Izbirali boste med masažo blažena spokojnost, prostitveno masažo, masažo stopal ali terapevtsko masažo hrbta.

Vabljeni vsi, ki vas zanima joga, meditacija in umiritev uma!

Več informacij: Robert Jeršič, 041 372 421, hotel.tisa@telekom.si

Leave a Reply