Za vse, ki ste se odločili imeti od življenja čimveč

Deset generacij študentov je potrditev, da je kombinacija djotiša in metode IzaQ zmagovita formula za veselje, radost in uspeh v življenju. Pridružite se 11. generaciji Šole djotiša in metode IzaQ. Toplo vabljeni.

Zakaj je Djotiš tako edinstven?
Predstavljajte si, kako bi bilo, če ne bi vedeli, da z zimo prideta mraz in sneg. Bili bi brez kurjave in toplih oblek. Medtem, ko bi drugi uživali v zimskem veselju, bi bila za vas verjetno precej neprijetna izkušnja. Tudi v naših osebnih življenjih se v nevidnem ciklu izmenjujejo različna obdobja. Po naravi so si zelo različna, a hkrati tudi predvidljiva. Za vsako od teh obdobij lahko v naprej vemo, kdaj bo prišlo, kam nas bo takrat najbolj vleklo in kako bi se ob tem lahko počutili. Če poznamo naravo obdobja, ki nam prihaja v življenje in se nanjo ustrezno pripravimo, bomo znali zanesljivo krmariti skozi življenje. S poznavanjem Djotiša boste sami prepoznavali naravo prihajajočih življenjskih okoliščin in jim prilagodili svoje aktivnosti in način življenja.

Ganeš

Kako nam lahko Djotiš pomaga v življenju?
Podobno kot nam lahko pomaga vremenska napoved. Če vemo, kakšno bo vreme, mu lahko prilagodimo svoje načrte. Ne glede na vreme lahko odidemo ven, če si to želimo, vendar se bomo zaradi napovedi oblekli razmeram bolj primerno. Morda bomo v dežju raje ostali doma in počeli nekaj, kar nas prav tako veseli, ven pa odšli, ko bo spet posijalo sonce. Odločitev bo morala biti v vsakem primeru naša, vendar se nam, zahvaljujoč vremenski napovedi, ne more zgoditi, da nas dež dobi brez dežnika ali da se zaradi slabega vremena nimamo lepo. Djotiš vam razkrije, kakšne okoliščine so pred vami, da bi se lahko izognili oviram in izkoristili priložnosti. Če ste usklajeni z naravnimi ritmi in ritmom vašega življenja, bo vse potekalo gladko in brez napora. V nasprotnem primeru pa bi lahko bilo tako, kot bi hodili miže – zaletavate se v ovire, ste negotovi in v strahu, zato lahko napredujete le počasi in z veliko truda. Djotiš vam nudi priložnost, da si v življenju zagotovite notranji nadzor nad situacijami in možnost izbire ter s tem občutek svobode in radosti. Hkrati opozarja, da lahko svojo neskončno notranjo moč izkoristite le, če vanjo verjamete in jo znate uporabljati. Da bi vanjo lahko verjeli in jo znali uporabljati, morate najprej razumeti, kdo ste, v kakšno smer ste naravnani, kje leži vaša moč in kakšni duhovni zakoni vladajo v življenju. Djotiš že več kot pet tisoč let to neprecenljivo znanje razkriva na dostopen in preprost, a izjemno celovit način, skozi simbolne pomene, ki jih pripisuje planetom, njihovemu gibanju in njihovim medsebojnim odnosom.

Kaj vam da študij Djotiša v organizaciji Inštituta IzaQ?
Spoznali boste djotiš in metodo IzaQ. Naučili se boste, kako brati in uporabljati simbolni jezik djotiša. Poleg tega boste dobili neprecenljivo znanje o temeljnih zakonitostih življenja, ki je nujno, če hočete imeti od njega največ. Na inštitutu IzaQ smo razvili lastno metodo IzaQ, s katero širimo razumevanje teh zakonitosti. Vse, kar drugim nudimo z metodo IzaQ, imajo študenti Djotiša vključeno v program šolanja. S tem s študijem dobite celovito znanje o vsem, kar je zares ključno za vaše zadovoljstvo, veselje in uspeh. Razumeli boste svojo preteklost, sprejeli sedanjost in se naučili, kako zavestno ustvarjati svojo prihodnost. Z znanjem, ki ga boste dobili, boste znali spremeniti svoje poglede, da bi se lahko spremenilo vaše življenje. Življenje ima v vsakem trenutku neko smer, ki je s pravim znanjem predvidljiva. Kam nas vodi, je odvisno od vsega, kar smo doslej počeli. Tistega, kar se je že zgodilo, ne moremo več spremeniti, lahko pa pomembno vplivamo na prihodnost. Kakšna bo, je zelo odvisno od tega, kako se bomo odzvali v položaju, v katerem smo, in kakšen pomen bomo pripisali situaciji, ki jo doživljamo. Naš zdajšnji odziv bo pomembno sooblikoval našo prihodnost. Če vemo, kaj se nam dogaja in zakaj, lahko s pravim odzivom v katerikoli situaciji naredimo korak k (še) lepšemu življenju.

narava1

Šola Djotiša je šola za srečno življenje.
Šola Djotiša v izvedbi inštituta IzaQ je hkrati učenje Djotiša in šola za srečno življenje. Znanje, ki ga ponujamo, povezuje starodavno vedsko modrost z dognanji sodobnih ved, ki preučujejo človeka. Na preprost in razumljiv način povezujemo duhovni pogled na življenje, ki temelji na razumevanju njegovih večnih zakonitosti, s spoznanji o vzrokih za naša različna čustvena stanja in odzivanja. Da takšen pogled ustreza dejanskemu dogajanju v nas, so danes začele potrjevati tudi sodobna psihologija in druge znanstvene vede.

Zakaj vam bo znanje Djotiša zelo koristilo?
Djotiš je umetnost neprecenljive vrednosti, ker vam:
• pomaga razumeti vašo preteklost,
• pomaga sprejeti vašo sedanjost in
• omogoča ustvariti drugačno prihodnost.
Osvojili boste razumevanje natalne karte in se naučili razbrati odgovore na vprašanja o tem, kdo ste in kam je v nekem obdobju naravnano vaše življenje. Dobili boste vse potrebne odgovore, da bi lahko razumeli okoliščine, v katere ste se rodili. Na voljo vam bodo informacije o vaših karakternih prednostih in slabostih. Videli boste, kaj je tisto, kar bi bilo smiselno spremeniti; kako je z vašo samozavestjo in vašim nastopom v družbi, kako je naravnan vaš um, koliko je v vas poguma, ali se znate postaviti zase, kakšen je vpliv drugih na vas in vaš občutek za druge, koliko je v vas vztrajnosti, kakšne so vaše organizacijske sposobnosti, kako je z vašimi intelektualnimi danostmi, česa vas je strah, kaj so vaše največje vrednote,… Povedano drugače: dobili boste sliko vaših izhodiščnih možnosti, da bi jih lahko polno izkoristili oziroma spremenili, če bi bilo potrebno. Ko enkrat veste, kdo ste in zakaj ste tu, potem tisto, kar se vam je že zgodilo, vidite v novi, drugačni luči. Končno lahko zares razumete svojo preteklost. Naučili se boste prepoznavati posledice svojega preteklega dojemanja sebe in življenja. Življenjska situacija, v kateri ste, ni splet zunanjih, od vas neodvisnih okoliščin, temveč vaša lastna kreacija. Ko to spoznate, postane vse, kar se vam dogaja, le nova priložnost za vaš naslednji najboljši korak. In najpomembnejše: v šoli Djotiša se boste naučili, kako predvideti posledice, ki bi jih vaš današnji pogled na življenje imel za vašo prihodnost. Če veste, kaj bi se vam jutri lahko zgodilo in zakaj, potem imate priložnost, da danes delujete drugače in si s tem sami premišljeno ustvarjate drugačno prihodnost. V polni meri lahko izkoristite svoje potenciale in se izognete težavam, še preden se pojavijo!

narava2

Komu je šola Djotiša namenjena?
• vsem, ki bi radi razumeli sebe, ker ste se odločili, da boste imeli od svojega življenja kar največ;
• vsem, ki že poznate duhovno teorijo o življenju, potrebujete pa pomoč, da bi to znanje znali tudi živeti;
• vsem, ki kot profesionalni svetovalci, terapevti, zdravitelji ali trenerji delate z ljudmi oziroma si to želite početi.
Šola Djotiša je priložnost za vse, ki želite imeti nadzor in izbiro v življenju. Poznavanje Djotiša pa je tudi izjemna poklicna priložnost. Z intenzivnim programom in sodobnim pristopom se že v dveh letih usposobite za samostojnega Djotiš svetovalca in terapevta. Vpis v šolo Vedske astrologije Djotiš je naložba, ki se vam bo bogato povrnila. Vpisujemo že 11. generacijo študentov. Študij se bo začel v septembru 2015. Organiziran je tako, da oddaljenost ali zasedenost nista težava. Enkrat na teden boste na dom, preko elektronske pošte prejemali zvočni posnetek predavanja in ustrezno pisno gradivo. Eno soboto v mesecu pa se bomo dobili v živo in vadili na vaših primerih. Pridružite se nam! Vpiše se lahko vsak, ki je študiju pripravljen posvetiti svojo pozornost in si dopustiti pozitivne spremembe, ki jih zagotavlja kombinacija Djotiša in metode IzaQ.

Kako poteka šolanje?
Program ima štiri module in traja dve leti. Prvi modul se prične septembra 2015. Posneta predavanja s pripadajočim pisnim gradivom tedensko prejemate na elektronski naslov, praktične vaje pa so v Ljubljani, eno soboto na mesec, med 9. in 14. uro. V okviru vsakega modula je šestnajst predavanj.

Višina šolnine
Šolnina za posamezni modul je 695 €. Šolnina poleg učne snovi pokriva še strokovno literaturo, možnost osebnega kontakta s predavateljico v okviru dogovorjenih terminov in zvočne posnetke predavanj. Ob koncu četrtega modula je organizirana celodnevna priprava na zaključni izpit. Študentje, ki končajo dveletni program in uspešno opravijo zaključni izpit, pridobijo Diplomo Inštituta IzaQ za program Vedske astrologije Djotiš in metode IzaQ.

100% garancija zadovoljstva!
Program šole smo pripravili z veliko ljubezni in spoštovanja, tako do znanja, ki ga želimo prenašati, kot do vas, ki ste pripravljeni investirati svoj čas in denar, da bi lahko bili tudi sami nosilci tega znanja. V svoje delo trdno verjamemo. Hkrati pa razumemo, da se kljub dobri volji in poštenim namenom na obeh straneh, lahko zgodi, da morda študija ne bi mogli ali želeli nadaljevati. Ocenjujemo, da boste po prvem mesecu študija lažje dokončno vedeli, ali ste se pravilno odločili. Če bi si morda premislili, lahko to v okviru prvega meseca študija storite popolnoma brez stroškov za vas. Vplačani znesek vam bomo brez vprašanj vrnili. Če pa bi študij želeli prekiniti kadarkoli kasneje, pa bomo zadržali le sorazmerni del vplačanega zneska glede na predavanja, ki ste jih prejeli, razliko za neizkoriščeni del pa vam bomo vrnili.

Toplo vabljeni!

Mateja Kunc, Djotiš svetovalka in predavateljica
www.izaq.si, GSM: 051/422-444; E-naslov: mateja.kunc@izaq.si

Leave a Reply