Za vse, ki želite razumeti življenje, da bi ga znali živeti po svoje

»Realnost je natančen odraz tistega, o čemer razmišljamo. Vibracija našega mišljenja se popolnoma ujema s frekvenco naše realnosti. Drugače ne more biti.To ni filozofija, to je fizika,« je rekel že Albert Einstein. Kadar so naša pričakovanja drugačna od realnosti, ki jo doživljamo, pomeni, da so naša prepričanja o tej realnosti drugačna od naših pričakovanj. Da bi lahko izboljšali realnost, moramo izboljšati pričakovanja; da bi lahko izboljšali pričakovanja, pa moramo še prej izboljšati svoja prepričanja. Če želite razumeti življenje, da bi ga znali živeti po svoje, vljudno vabljeni na 8-tedenski seminar S prepričanji ustvarjamo življenje.

Vprašanja, na katera si boste po seminarju znali odgovoriti:
• Kako življenje deluje
• Kako do finančne neodvisnosti
• Kako do dobrih odnosov
• Kako preživeti konec odnosa ali izgubo drage osebe
• Kako ohranjati zdravje ali si ga povrniti
• Kako do izpolnjenega življenja
• Kako živeti brez stresa
• Kako pomagati drugim in koristiti družbi

Kaj boste dobili z udeležbo na seminarju IzaQ: S prepričanji ustvarjamo življenje?
Naučili se boste pogledati nase in na svoje življenje v novi luči. Izvedeli boste, da se življenje ne odvija naključno, ampak po določenih univerzalnih zakonih, ki jih ne morete izključiti, odločate pa, ali vam bodo njihovi učinki v prid ali v škodo. Zaradi teh zakonov življenje ni pravično ali krivično, ampak je nepristransko in predvidljivo. Če zakonitosti poznate in se jih držite, bo vaše življenje lepo teklo; če jih ne poznate ali jih kršite, hote ali nehote, kljub velikim naporom ne bo šlo v pravo smer. Podobno kot bi veslali proti toku; nihče vam ne more očitati, da ne dajete vsega od sebe, a kljub temu ne pridete daleč, dokler ne dvignete vesel, da vam voda lahko obrne čoln v pravo smer. Da obstajajo univerzalne življenjske zakonitosti, ni nekaj novega. Manjka pa nam vedenje, kako po njih živeti v naših vsakdanjih situacijah. Tu vam bo program seminarja v veliko pomoč. Temeljne resnice o življenju vam bomo razložili na enostaven, razumljiv, argumentiran, konkreten in prizemljen način. Ko jih boste zares doumeli, vas nič več ne bo moglo potisniti v stare omejujoče miselne in vedenjske vzorce in odvrniti od sprememb, za katere ste se odločili.

Kako vam bo znanje, ki ga boste dobili na seminarju IzaQ, pomagalo v življenju?
Dalo vam bo potrebno življenjsko samozavest. Samozavest je mnogo več od poguma, drznosti ali karizmatičnosti. Samozavest dobesedno pomeni samo-zavedanje; je stanje jasnega zavedanja notranje moči, ki je zagotovilo, da lahko uresničimo svoje želje. Tudi najbolj pogumni in karizmatični ljudje lahko naletijo na težave, v katerih si ne znajo pomagati, doživijo neuspeh in obupajo. Strah pred novim neuspehom jim lahko vzame pogum in karizmatičnost. Ljudje z življenjsko samozavestjo pa vedo, da jim zaradi notranje moči, ki nam je dana, ne more spodleteti. Tudi, če je pot malo daljša in bolj ovinkasta, kot so pričakovali, ne bodo odstopili, ker vedo, zakaj bodo na cilj slej ko prej prišli. S pomočjo znanja, ki ga boste dobili na seminarju IzaQ, boste tudi vi vedeli, zakaj ste zmožni uresničiti svoje želje in doseči cilje; dvomi in strahovi vas ne bodo več blokirali, da bi postali, kar želite biti; omejujočim prepričanjem družbe in okolice ne boste več dopustili, da bi vplivali na vas; namesto da bi sledili življenju drugih, boste s svojim načinom življenja postali njihov vzor.

Zakaj vam bo udeležba na seminarju IzaQ koristila?
Ker se boste naučili, kako se lahko takoj počutite dobro, ne glede na situacijo, v kateri ste. Občutkov, ki jih doživljate, nimate zaradi ljudi, dogodkov ali okoliščin, ampak zaradi pomena, ki jih ga pripisujete. O vsem v življenju si ustvarjamo zgodbe, ki jim verjamemo. Postajajo prepričanja, s katerimi ustvarjamo življenje. Ali kot je rekel veliki Albert Einstein: »Realnost je natančen odraz tistega, o čemer razmišljamo. Vibracija našega mišljenja se popolnoma ujema s frekvenco naše realnosti. Drugače ne more biti.To ni filozofija, to je fizika.« Kadar so naša pričakovanja drugačna od realnosti, ki jo doživljamo, pomeni, da so naša prepričanja o tej realnosti drugačna od naših pričakovanj. Da bi lahko izboljšali realnost, moramo izboljšati pričakovanja; da bi lahko izboljšali pričakovanja, pa moramo še prej izboljšati svoja prepričanja. Dokler mislimo, da bo življenje krenilo na bolje, če se bomo dovolj vztrajno in odločno borili proti vsemu, kar nam ni všeč, bijemo bitko, ki je ne moremo dobiti. Ne moremo namreč spreminjati sveta drugih, da bi se nam spremenil naš svet. Spremenil se bo, ko se bomo spremenili mi.

Seminar IzaQ je lahko vaš zanesljiv priročnik za življenje.
Osem srečanj v okviru seminarja IzaQ vam zagotavlja trdno oporo, ki jo boste potrebovali, ko boste novo razumevanje življenja začeli uporabljati v konkretnih življenjskih situacijah. Razumevanje življenja, ki ga boste pridobili, vam bo pomagalo, da vas okoliščine ne potisnejo v stare vedenjske vzorce in vam vzamejo voljo in pogum za spremembe, ki jih želite. Program seminarja IzaQ je zasnovan tako, da dobite teoretično znanje o najpomembnejših zakonih življenja, na konkretnih primerih pa praktično izkušnjo, kako lahko pridobljeno znanje uporabite za rešitev svojega osebnega problema. Ko boste z novim razumevanjem sebe in življenja uspešno rešili prvo od svojih težav, boste osvojili princip, s katerim si boste lahko pomagali v vseh situacijah.

Komu je seminar IzaQ namenjen?
• vsem, ki bi radi razumeli sebe, ker ste se odločili, da boste imeli od svojega življenja kar največ;
• vsem, ki že poznate duhovno teorijo o življenju, potrebujete pa pomoč, da bi to znanje znali tudi živeti;
• vsem, ki kot profesionalni svetovalci, terapevti, zdravitelji ali trenerji delate z ljudmi oziroma si to želite početi.
Vpis v seminar IzaQ je naložba, ki se vam bo bogato povrnila. Pridružite se nam!

Kako poteka program seminarja IzaQ?
Seminar traja osem tednov, z enim srečanjem na teden. Vsako od osmih srečanj vključuje teoretični in praktični del. Na predavanjih boste spoznali, po kakšnih zakonitostih življenje igra, na praktičnih primerih pa, kako lahko novo razumevanje uporabite v svojih situacijah. Prvo predavanje bo 6. aprila 2016. Srečanja bodo ob sredah, od 18. do 20.30 ure, v Ljubljani, v prostorih BIC, na Ižanski 10.
Na prvem srečanju boste spoznali najpomembnejše resnice, ki jih morate poznati o sebi, da bi lahko razumeli življenje; drugo vam bo pomagalo do boljše finančne situacije; s tretjim in četrtim boste spoznali skrivnost harmoničnih medsebojnih odnosov; s petim boste izvedeli, kako si lahko zagotovite zdravje in dobro telesno počutje; šesto vam bo v pomoč na poklicnem področju; s sedmim boste razumeli naravo svojih čustev in z osmim, kaj lahko dobrega storite za druge.

Višina investicije v seminar IzaQ
Investicija v seminar je 4 x 90€. Prvi obrok plačate ob prijavi, ostale tri pa mesečno do zaključka seminarja. Znesek poleg učne snovi vključuje tudi zvočne posnetke predavanj.

100% garancija zadovoljstva!
Program seminarja smo pripravili z veliko ljubezni in spoštovanja, tako do znanja, ki ga želimo prenašati, kot do vas, ki ste pripravljeni investirati svoj čas in denar, da bi ga osvojili. V svoje delo trdno verjamemo. Hkrati pa razumemo, da se kljub dobri volji in poštenim namenom na obeh straneh, lahko zgodi, da s seminarjem ne bi želeli ali mogli nadaljevati. Ocenjujemo, da boste po prvih dveh srečanjih lažje dokončno vedeli, ali ste se pravilno odločili. Če bi si morda premislili, lahko to do drugega predavanja storite popolnoma brez stroškov za vas. Vplačani znesek vam bomo brez vprašanj vrnili. Če pa bi želeli od seminarja odstopiti kadarkoli kasneje, pa bomo zadržali le sorazmerni del vplačanega zneska glede na srečanja, ki ste se jih udeležili, razliko za neizkoriščeni del pa vam bomo vrnili.

Toplo vabljeni!

Mateja Kunc, motivacijska terapevtka in osebna mentorica
Prijavite se lahko s prijavnico na mateja.kunc@izaq.si ali na GSM: 051/422-444.
www.izaq.si

Leave a Reply