Zakaj ne dobite tistega, kar si želite?

Se vam je že zgodilo, da ste si nekaj močno želeli, pa ni in ni prišlo? Ali pa se vam to celo dogaja prav v tem trenutku?

Če ne dobite tistega, kar si želite, pomeni, da se ob izrekanju želje dogaja pravzaprav naslednje (npr. če ste brezposelni in si želite službo):

1. da ste pravzaprav nezavedno osredotočeni na tisto, kar si ne želite (npr. nočem spet delati 10 ur na dan za nizko plačilo)
2. ste nezavedno osredotočeni na pomanjkanje tega, kar si želite – torej, da tega nimate (npr. grozno je, da nimam službe, ne denarja, ne volje)
3. ne verjamete, da lahko to dobite (npr. v teh časih ni dobrih služb)
4. dvomite, da lahko to dobite (npr. le kdo me bo zaposlil pri teh letih).

Da bi se vam želja uresničila, se morate z njeno izpolnitvijo vibracijsko ujemati. Primer: če je uresničitev vaše želje na frekvenci 99.8, vi pa oddajate frekvenco 99.7, tega ne morete dobiti, ker niste energetsko usklajeni s svojim ciljem.

Praying Woman

Kdaj pa dobite, kar si želite? Ob popolnem času. Kdaj pa je to? Ko ne dvomite več. Če bi želeno dobili, ko še vedno dvomite:

1. bi to darilo tako ali tako spregledali ali zavrnili, ker bi bilo prelepo, da bi bilo res ali ker bi verjeli, da tega niste vredni.
2. darilo bi propadlo, ker še niste bili pripravljeni na to ali ne veste, kaj z njim sploh početi.

Primer: če si želite čudovitega partnerja, morate sami najprej verjeti, da ste sami res čudoviti. Ker pa še vedno verjamete, da niste dovolj dobri (ker še niste presegli tega vzorca), boste, ko boste srečali čudovitega partnerja, podvomili, da ste ga vredni, ali pa boste svojo manjvrednost celo projicirali na njega in jo obsojali tam v njem – da on ni vreden, da bi bil z vami. Tudi pri komunikaciji bi prišlo do šumov, saj se na različnih nivojih razumevanja in pojmovanja ljubezni ne bi energetsko srečala. On bi vam lahko dal na primer čisto nedolžno pohvalo, vi pa bi se užalili, zakaj se norčuje iz vas. Skratka, k sebi lahko prikličete samo vibracijsko podobne ljudi in situacije, ki vam točno kažejo, na kakšni stopnji ste. Ti ljudje in situacije ste pravzaprav dobesedno vi…

Vam je tema zanimiva? Ste se naučili kaj novega in si želite še več? Potem pridite na sinhronizacijsko delavnico in me vprašajte vse, kar vas zanima o manifestiranju ali partnerstvu. Prijavite se TUKAJ.

Redna cena sinhronizacijske delavnice je 27 EUR.

POSEBNO DARILO ZA BRALKE IN BRALCE DOBRANOVICA.SI: za prvih 5 prijav je cena samo 20 EUR/sinhronizacijsko delavnico! Če pa se prijavite na obe, je skupna cena avtomatsko za vas 40 EUR namesto 54 EUR!

BREZPLAČNO: na obeh delavnicah bomo izžrebali po 1 osebo, ki bo prejela brezplačno udeležbo na prihajajočem kakavovem obredu v vrednosti 244 EUR! 🙂

Prijavite se preko obrazca TUKAJ.

Tina Puncer, soulwork terapevtka
Reality Shifter

Za osebna vprašanja in individualno svetovanje je Tina Puncer dosegljiva nainfo@soulwork.si. Tinino energetsko zelo močno e-knjigo Prva (čustvena) pomoč lahko naročite TUKAJ.
Spletna stran: www.loving-wisdom.com

Leave a Reply