Znana slovenska imena vabijo na dobrodelno prireditev, polno smeha

“Kaj delaš 19. 6. v nedeljo zvečer? No vidiš, ne veš. Ti bom jaz povedal. Na ‘Kongrescu’ boš gledal najboljše iz Špas teatra. Ne samo, da se prideš smejat, tam boš tudi zato, ker gre za dober namen,” vas na dobrodelni nedeljski večer v središče Ljubljane med drugim vabi Denis Avdič.

19. junija ob 20. uri se boste lahko nasmejali do solz; v središče Ljubljane namreč prihaja sproščena zabava, ki bo zatresla oder Kongresnega trga.

Na odru se bodo zvrstila priljubljena igralska imena, ki bodo poskrbela za pozitivno energijo in nepozaben večer smeha. Predstavili se bodo bodo Denis Avdić, Ranko Babić, Lado Bizovičar, Klemen Bunderla, Jernej Čampelj, Katarina Čas, Jure Godler, Jaša Jamnik, Jure Karas, Boris Kobal, Ana Maria Mitić, Zvezdana Mlakar, Gašper Tič, Jonas Žnidaršič, igralci muzikla Cvetje v jeseni z Nino Pušlar in Matjažem Robavsom, ter druga znana imena velikih odrov in glasbeniki, ki naj zaenkrat še ostanejo skrivnost.

Vse skupaj bo nosilo dobrodelno noto. Vstopnine sicer ne bo, torej bo udeležba v celoti brezplačna in zato dostopna prav vsem, pri čemer organizatorji od obiskovalcev pričakujejo zgolj na čim več poslanih sms-jev s ključno besedo NASMEH1 ali NASMEH5 na 1919.

Vsa zbrana sredstva gredo na skupen račun za izvajanje dobrodelnih dejavnosti.

spasteater

Uroš Kotnik
Foto: spasteater.si, tocnoto.si

Leave a Reply