Znebite se negativne energije v svojem domu!

Za Feng šuj velja, da nekatere stvari v domu povzročajo negativno energijo. Da pa bi v vašem domu pozitivna energija zamenjala negativno, se je potrebno nekaterih stvari za vedno znebiti. V spodnjih vrsticah preberite katere so te stavri in zakaj je dobro čimprej zapustijo vaše stanovanje.

Ovenele rastline

Cvetoče rastline nosijo veliko pozitivne energije, ovenele pa ravno nasprotno. Odcvetele rastline in odmrli deli rastlin lahko med drugim povzročijo nespečnost, utrujenost, službi pa se lahko zaradi tega počutite nekoristni. Torej, če rastline ovenele rastline vrzite stran in jih zamenjajte z rastlinami za katere boste lepo skrbeli, one vam bodo pa vračale pozitivno energijo.

999CatGwynngetty
Stara hrana v hladilniku ima negativen vpliv na vašo partnersko zvezo.

Nepraktični aparati

Po načelih Feng Šuja elektronske naprave sicer predstavljajo moč, a pokvarjeni, neuporabni ali zlomljeni aparati oziroma elektronika pa vam lahko prinesejo celo zdravstvene probleme, razpad zveze ali neprijetne situacije na delavnem mestu. Torej, ali popravite aparate ali pa se jih znebite.

Zdravila, ki jim je potekel rok uporabe

Zdravila, katerim je potekel rok uporabe naj bi povzročale toksično energijo, zaradi česar se težje sprostite – tako psihično kot fizično. Preglejte omare in se znebite vseh zdravil, ki jim je potekel rok uporabe in se tako znebite občutka tesnobe.

Stara hrana v hladilniku

Poln hladilnik stare in pokvarjene hrane lahko resno ogrozi vašo vezo s partnerjem ali partnerico, zato vrzite stran vse, kar ni več uporabno ali užitno.

Barbara Oswald

Foto: bargainbabe.com, guardian.co.uk 

Leave a Reply