Poročna beležnica za nepozaben dan ljubezni

Približno 7.000 parov se v Sloveniji vsako leto odloči ljubezen okronati s poroko. Za ta dan si želijo, da bi bil nekaj posebnega, nepozabnega. Nekaterim je ljubši bolj preprost in intimen obred, večina mladoporočencev pa želi poskrbeti za vsako najmanjšo podrobnost. Organizacija poroke zahteva veliko časa in energije, še posebej, če to počnemo sami. Od januarja bo pri tem v pomoč Poročna beležnica, priročen planer z ogromno nasveti o vseh podrobnostih, ki jih morate urediti, preden rečete usodni DA.

O ideji smo povprašali Ano Črešnik, idejno vodjo projekta, ki pravi: »Ideja o Poročni beležnici je nastala, ko sem videla, na kakšne težave je naletela prijateljica, ki je sama organizirala poroko. Imela je ogromno dela, veliko časa ji je vzelo iskanje koristnih informacij, še več pa prepisovanje le teh v rokovnik, ki je bil vedno prisoten v njeni torbici. Trudila si je z zapiski, a se ji je sistem porušil, ko kakšna informacija ni bila napisana na pravem mestu. Natisnila si je tudi nekaj strani iz spletnih portalov in liste hranila v svojem rokovniku. Sama sem ob vsem tem pomislila, zakaj toliko problemov in toliko stresa, če se jih lahko reši s preprostim planerjem, ki te sam vodi po celotni organizaciji poroke, hkrati pa ti na enem mestu ponudi seznam poročnih storitev.«

Porocna beleznica_2
Čudovit planer je zasnovala Ana Črešnik.

Poročna beležnica tako pokriva vse segmente, za katere je treba poskrbeti preden rečete DA: od seznama povabljenih, poročnega proračuna, lokacije in hrane, fotografa in snemalca, glasbe, popestritve zabave, obleke, cvetja in poročnega šopka, vabil in zahval, poročne torte in slaščic, prstanov in nakita, dekoracije, frizure in ličenja, prevoza, poročnega konvoja, poročnega potovanja, sedežnega reda, časovnega plana dneva, do ureditve dokumentacije po poroki ter še mnogo več.

»Trudimo se vzpostaviti kontakt s tistimi, ki so to prelepo izkušnjo že prestali in bi s svojimi dragocenimi nasveti bili pripravljeni pomagati bodočim mladoporočencem ter jih opozoriti na svoje napake ali pomanjkljivosti, če se jim je kje zalomilo, ali pa dati preprost srčen nasvet ali idejo, kako ta dan še polepšati. Tako, da te osebe nagovarjam naj se nam oglasijo in pomagajo še izboljšali Poročno beležnico,« še dodaja Ana.

Porocna beleznica

Poročna beležnica bo pred pomembnim dogodkom poskrbela za vsako malenkost, po poroki pa bo imela veliko spominsko vrednost. Izšla bo januarja 2015, lahko pa jo naročite v prednaročilu po posebni promocijski ceni. Za povpraševanje pošljite sporočilo preko Facebooka – Poročna beležnica.

Leave a Reply